Scouting Angela

Samen buiten activiteiten ondernemen!

Scouts zijn jongens en meisjes tussen de 11 en 15 samen met hun leiding activiteiten kiezen om samen te ondernemen. Als je houdt van afwisseling, graag samen met anderen iets onderneemt en het prachtig vindt om dit buiten te doen dan moet je vooral verder lezen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van zwerf-, speur- en fietstochten, leren omgaan met kaart en kompas, werken met hout en touw (pionieren), zelf stokbrood bakken op het zelfgemaakte kampvuur, hutten bouwen, spelen in het bos, zelf dasringen maken etc. 

Tijdens de opkomsten worden leuke, afwisselde, uitdagende en gezellige activiteiten gedaan. In het voorjaar zijn er regionale- en district wedstrijden voor de scouts waar je je voor kunt opgeven. Tijdens deze twee leuke active dagen worden er tal van activiteiten gedaan die de scouts zelfstandig moeten uitvoeren. De tenten moeten opgezet worden, er zullen grote hike’s gelopen worden, zelf koken op (hout)vuur, spelopdrachten e.d.

Uniform

Om herkenbaar te zijn dragen de leden van Scouting Angela een Scouting uniform. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen kleur uniform. De Scouts dragen een beige blouse. Daarnaast is het dragen van het Scouting Angela logo, het Scouting Angela naambandje, het installatieteken en het speltakteken verplicht.

Op onderstaande afbeelding ziet u waar de insignes geplaats moeten worden:

1
Speltakteken
2
Installatieteken Scouting Nederland
3
Badge ‘Scouting Angela’
4
Naambandje ‘Scouting Angela’
5
Naambandjes
6
Vaardigheidsinsignes en herinneringsbadges

Het kamp

De kampen en weekenden zijn voor de scouts een grote belevenis. Ze mogen hierbij zelf koken, zelf een onderkomen opbouwen en de hele dag samen in de natuur doorbrengen!

Opkomsttijden:
Woensdag – 18:45-20:45
Vrijdag – 19:00-21:00

 Leeftijd:
11-15 jaar

 Contact: woensdagscouts@scouting-angela.nl
vrijdagscouts@scouting-angela.nl

Ga jij de uitdaging aan?

Meld je aan voor een kijkopkomst of meld je direct aan als lid!

Cookies op de website van Scouting Angela.
Scouting Angela gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer uitleg.

X