Contributie

De contributie bij Scouting Angela bedraagt €100,00 per seizoen. Dit bedrag is exclusief eventuele weekenden en kamp.

U ontvangt aan het begin van het seizoen een schriftelijke factuur.

Voor weekenden en kamp kunnen de kosten variëren, meestal bedragen de kosten voor een week kamp ongeveer €100,00

Scouting Angela accepteert de Huygenpas. Meer informatie over de Huygenpas vindt u op www.haltewerk.nl

Bij Scouting worden de opkomsten gedraaid in uniform, dit houdt in dat alle leden in het bezit moeten zijn van een uniform.

Het uniform bestaat uit de volgende delen:

• Scoutfit blouse (in de juiste speltakkleur)
  • Speltakteken
  • Installatieteken
  • Das (Schotse kerr)
  • Dasring
  • Blauwe spijkerbroek

Ook is het bij warm weer toegestaan om het Scouting Angela T-shirt te dragen tijdens de opkomst.

De uniformdelen kunnen worden besteld op www.scoutshop.nl, sommige delen zijn ook verkrijgbaar op het clubhuis, deze worden door ons groot ingekocht om verzendkosten te besparen. Meer informatie hierover kunt u bij de leiding van de speltak inwinnen.