Contributie

De contributie bij Scouting Angela bedraagt €105,00 per seizoen. Dit bedrag is exclusief eventuele weekenden en kamp.

U ontvangt aan het begin van het seizoen een schriftelijke factuur.

Voor weekenden en kamp kunnen de kosten variëren, meestal bedragen de kosten voor een week kamp ongeveer €100,00

Scouting Angela accepteert de Huygenpas. Meer informatie over de Huygenpas vindt u op www.haltewerk.nl

Bij Scouting worden de opkomsten gedraaid in uniform, dit houdt in dat alle leden in het bezit moeten zijn van een uniform.

Het uniform bestaat uit de volgende delen:

• Scoutfit blouse (in de juiste speltakkleur)
  • Speltakteken
  • Installatieteken
  • Das (Schotse kerr)
  • Dasring
  • Blauwe spijkerbroek

Ook is het bij warm weer toegestaan om het Scouting Angela T-shirt te dragen tijdens de opkomst.

De uniformdelen kunnen worden besteld op www.scoutshop.nl, sommige delen zijn ook verkrijgbaar op het clubhuis, deze worden door ons groot ingekocht om verzendkosten te besparen. Meer informatie hierover kunt u bij de leiding van de speltak inwinnen.

Contributie reglement:

Wij als Scouting Angela zijn verplicht om per lid een jaarlijkse bijdrage te betalen aan Scouting Nederland, deze bedraagt €25 euro. Onze contributie is opgebouwd uit de genoemde bijdrage aan Scouting Nederland en het restantbedrag is voor onze vereniging. De rekensom maakt dan dat er €25 euro naar Scouting Nederland gaat en €80 naar Scouting Angela, dan kom je op een contributie van €105 per lid per jaar.

Een heel seizoen kost 105 euro (dit is incl. 25 euro jaarlijkse bijdrage van scouting NL)

Start je na 1 januari dan bedraagt de contributie voor dat seizoen 75 euro

Start je na 1 maart dan bedraagt de contributie voor dat seizoen 50 euro

Mocht je onverhoopt tijdens het seizoen besluiten om te stoppen met scouting dan gelden de volgende regels:

Stop je voor 1 januari dan krijg je 50 euro retour

Stop je voor 1 maart dan krijg je 25 euro retour

Stop je na 1 maart dan wordt er geen contributie terug gestort.