Scouting Angela

Oliebollenactie 2023

Bestelformulier Oliebollenactie 2023

Ieder jaar bakken wij met oud en nieuw de lekkerste oliebollen. En wat is er nou leuker dan op oudejaarsavond proosten met een heerlijke oliebol in de wetenschap dat je daarmee ook onze vereniging hebt gesteund? Dat zijn nog eens goede voornemens!

Bestel hieronder eenvoudig oliebollen of appelbeignets. Heeft een u grote bestelling (meer dan 100)? Neem dan eerst even contact op via oliebollen@scouting-angela.nl over de mogelijkheden.

  Je bestelling  Je gegevens

  Dit ga je bestellen

  Samenvatting bestelling:

  • Aantal oliebollen naturel: 0

  • Aantal oliebollen rozijn: 0

  • Aantal oliebollen mix: 0

  • Aantal appelbeignets: 0

  • Donatie: geen

  Totaal bedrag:


  Ophaalgegevens

  Oudjaarsdag

  31 december 2023

  Tussen 13:00 en 14:00

  Contactgegevens organisatie

  De organisatie is bereikbaar op het mailadres: oliebollen@scouting-angela.nl.

  Over deze actie

  Bij Scouting Angela organiseren we onze jaarlijkse oliebollenactie om fondsen te werven voor onze scoutingactiviteiten. Bij onze oliebollenactie verkopen we niet alleen heerlijke lekkernijen aan leden en de lokale gemeenschap, maar betrekken we ook de gemeenschap bij onze scoutingactiviteiten. Daarnaast bieden we onze leden de kans om waardevolle vaardigheden zoals teamwork, verantwoordelijkheid en ondernemerschap te ontwikkelen.

  Bij Scouting Angela organiseren we onze jaarlijkse oliebollenactie om fondsen te werven voor onze scoutingactiviteiten. Deze opbrengsten van deze traditie helpen ons om te kunnen investeren onze vereniging en de stichting. Wat essentieel is voor het onderhoud van ons scoutinggebouw, de aanschaf van nieuwe materialen en het organiseren van diverse avontuurlijke en educatieve programma’s voor de jeugdleden. 

  U ontvangt een bevestigingsmail na het bestellen van oliebollen middels dit formulier. Vervolgens ontvangt van een van onze vrijwilligers een mail met een betaallink. Deze mail is afkomstig van oliebollen@scouting-angela.nl.

  Cookies op de website van Scouting Angela.
  Scouting Angela gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer uitleg.

  X